War




©

Skisser för sommaren


Har funderat och försökt planera sommmaren , som jag förövrigt verkligen vill ska komma nu. Det kommer att bli tajt med pengar men jag hoppas att allt blir som jag vill och här är lite av mina planer. Where the action is är redan klart , har betalat biljetten och allt så då blir det ju göteborg också , Men jag och Maja snackade idag och vi vill verkligen till Peace & Love, Så jäävulst grymma artister som ska dit! Sen så åker vi nog till Stockholm efter vi har sommarjobbat och fått in mer pengar heh kommer bli as bra. Och sen så åker jag till Umeå med Frida och Nathalie också, Hundra tummar upp för de! Det blir nog nån tur till Sundsvall och ikea också innan sommarlovet är slut med. Sen så blire väl ba och hänga på stranden och va med kompisarna , Längar ju som fean.

Focus on the great things in life.


©

you’ll miss me if you blink twice.


Photos: Google

PLAY.
Where was I when the rockets came to life and carried you away into the alligator sky. Even though, I'll never know what's up ahead I'm never lettin' go.

Get high like plane.



©
Halooo , den här dagen har varit jävliigt chill, har dock ätit jätte mycke men so? , Vaknade 8 av nån anledning, Fixade mig och åt oreos, chips osv. Gootttt. Sen spelade jag sims och cs ya. Fick nått ryck och begav mig till hemköp i snöstormen. Det var faktiskt skönt och gå, okej de va inte så trevligt att de snöade jävel. Köpte mig en glass och en cola, Nu har jag nyss ätit hamburgare sen blire mer glass och jordgubbar, tjockis jolia *peddo smile* , Ne men gillar söndagar dom är chillerill, puss.

I'm drowning in this starry serenade.



©
känner mig så jävla efterbliven och glad idag : D

Oreo


Ye oreo love.
©

Det är då jag önskar att jag kunde stanna tiden.



Om jag hade lite kraft kvar att ge dig.
Om jag hade lite hjärta att dela med mig.
Om jag hade lite kärlek så var det till dig.
Det bästa som finns! tryck här.

03242011




©

Those dancing days.

©

I may look calm, but in my head, i have killed you three times.


©

Född till tönt.


Tju, Nyvaken och mack ätande jolia här. Ska börja platta håret nu och sen blire skolan. ORKAR INTE! men måste, efter skolan så ska jag bara hem tror jag. Har fan inget och skriva på morgonen men de gör väl inget (?) Ehe, bara 4 veckor kvar tills Majabesis kommer, Läntar galet mycket. Idag har jag utvekligssamtal också. Haha får försöka rycka upp mig nu så att jag inte kommer på dåliga tankar och hela dagen blir förstörd. Brb musik , hoers hej.

Kill everybody


Tryck på ikonen för att komma till min Spotify.

you can only be free, when you got nothing to loose


Jopp , jag vaknade klockan 10 för jag skulle börja jobba 1, Så när klockan va 1 så åkte jag till jobbet och va där i 1 timme. Sen for jag hem och fotade lite, Sedan dess har jag suttit och fixat dom bilderna och lyssnat på musik. Mysi söndag. Skippade till och med solsidan idag, Även fast det var sista avsnittet så orkade jag inte gå ner och titta haha. Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och lägga mig och se på Big Brothers bästa säsong, 2006. Skriver imorgon peace.

I don't wanna care right now.


Photos: me
It's like the world's in my hands now.



The show goes on.


Sjukt bra låt, gör än glad.
Klicka på bilden för att komma till spotify.

Tonight I'm fuckin' you!


Photos: me

Lite bilder från igår. Sjukt roligt, tack alla :D

Home.


Holy-moly, me-oh-my, you're the apple of my eye.
Så jävla gulligt.

First breath after coma.





photos: weheartit edit: me

I need you to understand.



Make me wanna die.


photo: weheartit

Hate to say I told you so.


You made me who I am, from the words you said.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att dra till skolan. Efter skolan så blire och leka med sara wehe. Känns konstigt att skolan börjar igen men det är bara och lida i 6 veckor till eller något till nästa lov. Läntar redan till fredag haha. I'm out peace.

The Technicolor Phase.


I need you, you, you.




Photos: weheartit

play.
Helvete. Ge mig han.

Explosions in the sky.


Photos: me
Play.
Your hand in mine.

Saknar dig fast du står här mitt framför mig.

Det gör fortfarande ont. Men det har blivit bättre, Och jag känner på mig att jag är påväg mot rätt håll.

I'm kick-ass (I'm gonna kick your ass)


Photo: weheartit

Just chillin' , I kväll blir det och umgås med mina bästa vänner chirre och dirre och ba slappa framför nån jävligt köng film. Orkar verkligen inte dra ut idag även fast det är sista dagen av lovet som man verkligen kan hitta på något. Men jag har ju varit ute alla andra dagar så lovet har varit helt okej ändå även fast det har vare massa knas. Ska städa lite, Byta om och lägga mig i sängen och ba må.

Talking to the moon


I know you're somewhere out there.

White noise


Kom nyss hem från stan, Var där och lekte med Benita, Sara, Julia, Challi och Jessica. Mycke trevlig och fyfan va gott det var med subway wäwä. Nu ska jag vänta in Melina som ska komma hit och sedan drar vi oss till Anna. Sedan blire massa brudar och skojs. Hoppas alla andra har en trevlig kväll, Puss!

Starry eyed.

Photos: me

07082011

Photos: me /sara   Edit: me

I'm gonna run so fast til I can't breathe.

Photo: me
Just nu så ligger melina i min andra säng och sover. Imorgon så ska vi upp tidigt, vi ska till umeå, Äntligen så får man äta på donken. sjukt underbart, Idag så gick jag in till stan och fottade med Sara och Elin. Mycket trevligt, Och nu ska jag nog också sova för jag har inget annat och göra. skriver mer imorgon ciao.

Det är över nu.

Mina minnen håller mig uppe varje dag. Allting har förändrats Men du finns kvar.

Varför hata 1 när du kan hata alla. Ni är fan likadan allihopa, jag orkar inte tänka mer, Hörs aldrig mer.

And you telling me that im messing with your head ?



It's hard to wait around for something you know might never happen. But It's harder to give up when you think It's everything you want.

Dreams within' dreams is too unstable!


I should walk away from this, but it's hard. And i can't.
Jag behöver soovaaa. Natten tillbringade jag i melinas soffa och blev väkt halv 6 tror jag. Sedan så satt vi på hennes mammas jobb tills vi skulle ut i backen och spåra jävel. Vi somnade i soffan och fåtöljen och idag har jag druckit 4 koppar varm chocklad (jag gillar inte ens varm chocklad.) så de va ganska galet. Nått som va ännå mer galet var att melina somnade under ett bord. När jag kom hem så duschade jag och gjorde annat ointressant. Nu blir det Glee och sedan blir det typ sängen eller nått, som sagt jag behöver sova. Baaaaaaii

Aurora.


photos: weheartit.com
Åh vad irriterad jag är. Var ute och såg att det var norrsken så jag sprang in och hämtade kameran. Men det gick ju inte och få någon bra bild, fett besviken för att det är ju så jävulst snyggt. Så jag sprang in för och hämta stativet men när jag kom ut igen så var det borta. Iaf har varit på stan idag och gått runt där med basse och melejna, Vi åt jätte många subway kakor ^^, Nu har jag packat allt för imorgon och väntar på att Melina ska sluta sin träning så att vi kan fara hem till henne. Ska sova där för imorgon är det bjästa time, haha vi ska åka pulka. Ne nu blir det fixa lite saker med datorn och sen tvn , puss.