How long is forever?



Somnar till kent nu så jävla underbart. Kopplar alltid till sommras. kärlek.

Speed of light.


Party at a rich dude's house.


I know i said my heart beats for you.


sååå less just nu. Inget blir som man vill och har planerat, igentligen så borde jag inte bli förvånad längre. Men jag vänjer mig aldrig. Lika så att jag alltid faller tillbaks till ruta 1 när jag sitter på kvällarna och lyssnar på musik. Men det hade nog varit värre utan musik dock, Iaf så var jag hemma idag men ska på skolan imorgon, längtar inte precis. Kan inte säga att jag längtar till lovet heller vet inte vad jag ska göra då. När jag mår såhär så vill jag ha en förändring... helst med mig själv, typ nya kläder, dom där jävla linserna skulle sitta fint nu eller ba nått. Känns inte som att man duger. Aja det är konstigt hur påverkad man kan bli av ingenting igentligen. Bloggen är inte riktigt klar än, några små saker som ska ändras sen så.

Jag vill känna den där känslan. Den där känslan som jag kände förut.

Jag kommer älska dig För resten av livet.



Du är den första jag ringer när jag har något bra att berätta.
Du är den ända människan här i världen som dregglar och skrattar lika mycket som jag.
Du har gett mig modet och gör så att jag vågar mer och mer varje dag, du är den personen som stärker mig fast du bor så långt bort finns du med mig hela tiden. Du har gjort mig till den jag är idag.
Du är den första jag ringer när jag är less. du är den jag textar när jag väntar på bussen.
Du är den som känner mig bättre än någon annan. du är den som känner mig bättre än mig själv.
Du är den jag med säkerthet kan se i mitt liv om 10-20-30 år. du är den jag ser gråter & vinkar farväl till
när du ska hem till göteborg. du har sett mig utan smink, helt exposed i mitt sämsta skick.
Du har tröstat mig, du har grattat mig. du förstår mig utan & innan, du ger svar på tal när jag
Inte förstår mig själv. du har överseende med mina konstigheter. Du ger mig alltid en kram när du ser att jag behöver en.
Du äter alltid upp min mat även fast du nyss ätit. du kan sitta med mig i telefonen länge även fast vi inte säger något viktigt. du har sett mig gråta floder. du har flygit in i mig , du har slagit mig. vi skrattar lika fult. När vi är tillsammans är det få människor som står ut med oss längre tid.
Vi trallar på melodier, sjunger alla meningar & dansar awkward i affärer utan att bry oss. Du är den ärligaste personen jag har mött, det finns inget bättre än ärlighet, Du vet att jag älskar dig mer än jorden älskar sin rymd.
Jag skulle kunna skriva en bok om hur den perfekta vänskapen är.
med dig är jag trygg, utan en uns av tveksamhet på att vi nångång kommer växa ifrån varandra.

Maja eriksson

L.A baby.


Photos: weheartit.com edit: me

Innan jag dör.

bara skaka...av det.

Det som gör mest ont är att du inte kommer ihåg allt som vi har gjort tillsammans. Och att du igentligen inte bryr dig.

Andas.

And i would do anything for you , to show you how mutch i need you.
Photo: me

in 30 seconds im leaving to mars.

Underbart, kommer att få se Daniel adams-ray och Brandon flowers i sommar också. Älskar The killers så Brandon flowers går nog lika bra eftersom att det är han som sjunger (?) haha. Har nyss kollat klart på kick-ass den var väl helt okej, nu ska jag sitta och lyssna på musik och fixa och rensa på datorn börjar få väldigt mycket bilder. Idag slutade vi 1 ist för halv 4 så de va ju typ as grymt. Tänkte gå och lägga mig tidigt idag och se om det hjälper eller om jag typ inte kommer upp imorgon heller. Har ätit upp alla chips och bara tanken av att Maja och Felix har åkt är så jobbigt. Det tär verkligen på en när jag vet att vi inte kommer kunna träffas riktigt förens sommaren. Men på lördag ska jag till umeå och sedan blir det nog fest eller nått på kvällen. Over and out!

Im right here, but you can't see me.

Photo: me

Nyss duschat ska gå ner och se på film och äta chirre gosigt. Väntar på att klockan ska bli 6 så att jag kan fara till Maja och Flelix vi ska baka wiiii. Sen får vi se om det blir så att jag åker till Melina och tittar på solsidan och äter glass, beror på om jag har skjuts heh. Chipsen kallar på mig nu, chiao

Night life.



Photos: me




A reason to start over new ,And the reason is you.

I've got a reason for all that i do, and the reason is you.
Photos:me

It's like forgetting the words to your favorite song.

You're using your headphones to drown out your mind
there's no way you are going to make this alone.

Photos: me

Vals för satan.

Pulsen.
Photo: spotlights.blogg.se

We touch, I feel a rush.

Photo: weheartit.com edit: me

(Klicka på bilden)

I'm a space bound rocketship and your heart's the moon
And I'm aimin' right at you
Right at you.

Everywhere I go Imma have my own theme music.

Photo: me

haha ja vad ska man säga om dagen, alla ♡ dag, känner inte att den dagen betyder något för mig, utan att det bara är en anledning för affärer att sälja saker. Aja jag har haft det bra idag iaf, På skolan kom maja och hälsade på en snabbis och efter skolan åt jag med josef, fritz och tim på kebab torget, gött som ba den. Men satan vad kallt det är ute, Köpte en b&j och drog hem till tim och chillade där. Drog till josef busade, åkte hem och åt glass haha tjockis jolia yay. Imorgon ska jag leka med majababyälsk och karinbarinflarin, på kvällen blir det banan, oscar och felix. Itäs gona be awhsume, thye tar med mig kameran så var beredda på en fet bildbomb, sängen vill ha mig nu så hejda.

Strobe lights.

Photos: me

har gått as myche idag och igår fett kallt och nu vill melina att jag ska komma och vara med henne. Vi får se om jag orkar gå något mer idag men ja. Nu sitter jag och lyssnar på Diddys nya skiva så jävla skön, dricker cola gör jag också fyfan gött.

Tell the world i'm coming home.

Photo: me

Asså vet inte om jag är jävligt efter men om ni klickar på bilden så kommer ni till låten som går på reapet just nu. Satan vad bra den är!

Oh, every time I close my eyes.


Photos:me

haha fyfan vilken jävla dag. Asså åh Maja och Felix skulle ju komma idag men nu äre så att Sas är dum i hela huvve så allt blev uppskjutet till typ 11 eller nått så om allt går som de ska så är dom inte hemma här i övik förens klockan 2 ba jaha. Fan, Aja det här är några bilder från idag. Först åkte jag, Frida och Melina ner till stan och fotade och sedan slutade vi och jag träffade josef, åt på subway och sedan träffade vi banan. Satt med dom på blåbär ett tag, gick hem till josef och varit där tills nu, U go ahed and write that down eller nått, Nu ska jag nog gå och se på Due dates as rolig film. Sedan blire väl och snacka med brudsen och se vad som händer senare, skriver imorgon, ehey.

Only the good die young.

Photo:me

Men ös, Glee låtarna från säsong 2 har kommit på spotify nu , Likelike ;)

if you need me I'll be in space.

Photo: me

I got nothing.

Jag tänker för mycket orkar inte vara avundsjuk svartsjuk värdelös rastlös meningslös less trött ensam jobbig störd uttråkad.
var det inte jag som skulle sluta bry mig.

Nothing.


Photo: me

paper rock scissors.

Photo: me
They say I'm better off now
ÄNTLIGEN! imorgon är det ju äntligen fredag, satan vad jag har längtat. Idag har vi bara haft 2 lektioner och ett fett hål.
Och efter skolan gick jag på stan med Frida, Nathalie, Sanne och Alex, lika mycket skratt som vanligt. Imorgon ska vi fota på stan och sedan blir det att vara med massa folk efter skolan. Nu ska jag börja städa och slänga in saker i tvätten. Pussar.

Jag ska göra nånting Jag ska slå er med häpnad.


Photo: me

I Hagnesta Hill
blinkar tv-ljusen
Jag gör vad jag kan
Drömmer mig bort.



Are You leaving.



Vadå längtar?

Seafruit.

photo: me

Fyfan vad jag är glad just nu, Älskar min pappa alltså, Ska få pierca naveln när jag får pengar. Åh Yhäääss känner lyckan, Sedan kommer min ritplatta snart också. Sitter och lyssnar på kent och känner att den här dagen blev jävligt lyckad. Hoppas på en lika bra om inte bättre morgondag och längtar som fan till fredag då Felix och Maja kommer underbart.

Look at the stars, Look how they shine for you.


Photo: weheartit.com edit: me
~ You can take a picture of something you see, In the future where will I be?

LYCKA!
Biljetterna till Where the action is är bokade och det känns så jävla underbart, Åh älskar Coldplay, Känner att det här kommer bli en underbar sommar.

up up here we go.

S u p e r m a n 

Photo: me

Keep me alive.

Photo: me
Vet inte hur jag ska nå dig. Du kan väl komma tillbaks för jag saknar dig så mycket så det gör ont.

Just the way you are.

Photo: me

.


Beautiful Dangerous.

*drool*